Airsoft
játékok

Csapatépítők
Élménynapok

2500 m2
profi pálya

 • 01
  Airsoft
  játékok
 • 02
  Csapatépítők
  Élménynapok
 • 03
  2500 m2
  profi pálya

Foglalás: +36 30 4304381

/ Ajánlataink

Airsoft pálya bérlés

Hivatalos kiképző által tervezett, speciális taktikai pálya 2500 m2-en, profi és amatőr airsoft játékosoknak egyaránt. Képzett játékmesterek vezetésével, bérfegyverrel vagy saját fegyverrel.

Airsoft játékok

Havonta egy alkalommal félnapos nyílt airsoft játékot szervezünk, melyre bárki jelentkezhet, nem kell csapatot keresni, mi majd beosztjuk a jelentkezőket.

Élménynapok

Legyen szó céges csapatépítőről, születésnapról, legény- vagy lánybúcsúról, családi kirándulásról, mi összeállítunk Önnek egy felejthetetlen teljes élménynapot, kiegészítő programokkal. Kérje részletes ajánlatunkat emailben:
info@airsoft-tatabanya.hu

/ Airsoft Fegyverek

Fegyvereink között megtalálható AK-47 replikák (fa-utánzat és fekete modern), tus nélküliek, AK-63D replikái a lövedékek pedig 0.20-as BB.

Airsoft

Az airsoft szó egy gömblövedéket kilövő, „alacsony” energiájú légfegyverekkel játszott hobbi-sport gyűjtőneve. Fő irányzata egyfajta szimuláció, melyben két csapat játszik egymás ellen egy terepakadályokkal szabdalt pályán. A játékok lehetnek ún. végkiállósak vagy visszaállósak, attól függően, mekkora pályán játsszák ezeket, illetve hány fő vesz bennük részt. Továbbá, hogy a játékszervező miként rendelkezik. Cél egy adott feladat teljesítése, ami lehet pl. terület elfoglalása, valamilyen céltárgy megszerzése, fontos személy útvonalon való végigkísérése stb.
A gömblövedékek nem hagynak festéknyomot, így az eltalált játékosnak kell a találatot jeleznie. Az airsoft tehát a résztvevők becsületességén, korrektségén alapszik – inkább komoly hobbi, mint versenysport.

Öltözék: Teljes testet takaró hosszú ruházat, sapka, kapucnis felső és sál is lehet. Kesztyű nagyon célszerű (nem ujjatlan!), ezen kívül bakancs vagy magasszárú cipő, ami a bokát tartja. Védő maszkot kötelező hordani, ezt mi biztosítunk a bérfegyverekkel együtt.

Korhatár: 14 év írásos szülői engedéllyel, illetve szülő jelenétében a szülő saját felelősségére.
Image

/ Airsoft Tatabánya

Áraink

Airsoft bérfegyverekkel

5.000 Ft / fő / 3 óra

- pálya
- bérfegyverek
- 500 golyó (500 felett 1 Ft/golyó)
- védőmaszk
- játékmester
- max 30 főig
- minimum bérleti díj: 40.000Ft - (Pl. ha csak 6 fő van, akkor is ez a minimum díj.)

Airsoft pálya bérlés

3.500 Ft / fő / 3 óra
- pálya
- saját fegyverekkel
- nincs játékmester
- minimum bérleti díj: 40.000 Ft (pl. ha csak 8-an jönnek el akkor is ez a díj )

/ Kapcsolat

Email:
info@airsoft-tatabanya.hu

Foglalás: +36 30 430 4381

Cím:

2800 Tatabánya, Otthon utca 4.